Edzések

A Tabáni Spartacus SKE szeretettel várja minden 8-18 év közötti fiatal jelentkezését, akiket vonz a mozgás szeretete, aki meg szeretne ismerkedni a tájfutás szépségeivel vagy csupán kikapcsolódásra vágyik és egy remek, fiúk-lányok által jó hangulatot adó közösséghez szeretne tartozni, és várjuk azoknak a felnőtteknek az érdeklődését is, akik még érzik magukban a vágyat a mozgás iránt.

Az edzéseket minden kedden és csütörtökön a Tabánban lehet látogatni, melyhez a klubhelyiség öltözési és fürdési lehetőséget is biztosít: Bp., I. kerület, Attila út 2. (pincehelyiség).
Az edzések 4-től 5 óráig tartanak 3 edző irányítása mellett külön a kezdőknek, és külön a haladóbbaknak. Természetesen az edző által készített edzésterv alapján a hétvégi, közeli terepi edzések, valamint a versenyzési lehetőség is hozzá tartoznak a programokhoz. Az edzőket a következő telefonszámokon és e-mail címeken lehet elérni:
Gyalog Zoltán: 06-70-229-8132 zoligyalog@gmail.com
Krasznai Orsolya: 06-20-332-5227 bakrorsi@gmail.com

Gyalog László szakosztályvezető: 06-20-983-3220 gyalog.laszlo49@gmail.com

A 2018-as sparis versenynaptár itt.
Az első munkalapon egy egyszerűbb versenynaptár van Orsi csoportjának és Zoli csoportjából azoknak, akik nem élversenyzők – így számotokra is áttekinthetőbb az év tájfutás szempontjából.
A második munkalap tartalmaz mindent: válogatókat, világversenyeket, edzőtáborokat, ezek az első, egyszerűbb verzióban nincsenek benne.
Hiányoznak a kisversenyek, ezeket folyamatosan az edzéstervekben találjátok meg.

2018-as edzéstervek

Januárkicsiknagyok
Februárkicsiknagyok
Márciuskicsiknagyok
Ápriliskicsiknagyok
Májuskicsiknagyok
Júniuskicsiknagyok
JúliusNyáriszünet
Augusztuskicsiknagyok
otthonalvós
edzőtábor
Szeptemberkicsiknagyok
Októberkicsiknagyok
Novemberkicsik
Decemberkicsiknagyok

A korábbi edzéstervek 2006 januártól előző év végéig letölthetők itt.

(Évzáró Bajnokság eredményei: itt
Másnapos Kupa eredményei: itt
)

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.