Legfrissebb híreink

Sziasztok!
Azt a sajnálatost hírt kell közölnünk, hogy az 58. Tavaszi Spartacus Kupa elmarad.
Részletesebben Máthé István posztjában olvashatjátok az eseményeket.


Magyarország, azon belül is a Spari nyerte el a 2021-es Szenior Világbajnokság rendezői jogát, miután az eredetileg Japánban tartandó jövő évi VB-t 2022-re halasztották. A versenyelnök Lengyel Ádám, helyettese Sárközy Zsófi, a versenyigazgató pedig Bujdosó Pisti lesz. A verseny 2021. augusztus 7-13. között kerül megrendezésre Velence központtal.

További információért látogassatok el a wmoc2021.hu weboldalra, ahol megtaláljátok az első bulletint. Az Eventor-on már nyitva áll a nevezés, a magyar versenyzőknek biztosított kedvezményekkel hamarosan jelentkezünk!


Felkerült honlapunkra az egyesületünk évösszegzése a bajnoki pontoktól kezdve a szakmai értékelésig. Ezt itt tudjátok megtekinteni.


Sajnálattal kell értesítenünk Titeket, hogy az új kormányrendelet értelmében nem tudjuk megrendezni a 25. Dobogókői Hegyi Futóversenyt. Bővebb információt az esemény facebook oldalán találtok.


A hétvégén (2020.11.7-8.) megrendezésre került a 68. Őszi Spartacus Kupa. A vírushelyzet ellenére szép számmal érkeztek a versenyzők. Az eredményeket itt találjátok. Máthé István képeit pedig itt tudjátok megnézni. (2020.11.07-08. Gánt, Pap-völgy)


Felkerültek a Éjszakai és Egyesületi Váltó OB eredmények honlapunkra. Itt tudjátok részletesen megnézni őket. Máthé István versenyen készített képeit itt találjátok: OEVB, ÉOB (2020.09.26. Bodoglár)