Legfrissebb híreink


Felkerült a Gazdagrét Kupa kiírása, ami itt érhető el.
Az eredményeket itt nézhetitek meg.


A hétvégén megrendezésre került Középtávú és Váltó OB eredményeit itt tudjátok megtekinteni. Máthé István fényképeit itt találjátok: Középtávú OB és Váltó OB.
Gyalog László Váltó Ob-ról készült összeállítása pedig itt tekinthető meg.

 


Felkerültek az Országos Diákolimpia és Bridgestone Kupa eredmények, amiket itt tudtok megtekinteni.


Sikeresen lezajlott a tájfutás világnapja alkalmából megrendezett Világnap Kupa versenyünk. 61 rajthoz álló volt még a rossz időjárás ellenére is. Az eredményeket itt tudjátok megnézni.


Megtekinthetők a Dél-alföldi Regionális Éjszakai Bajnokság és Szélrózsa Kupa eredményei: itt. Valamint a Tipo Kupa eredményeit is megtaláljátok: itt.

 


Felkerült a Világnap Kupa kiírása, amit itt tudtok megtekinteni.


Április 27-28.-ig megrendezésre kerülő Nógrád Nagydíjon idén is szép számmal jelent meg egyesületünk. Nagyon szép eredmények születtek. Teljes/részidős ereményeket lejjebb találnak.

 

A 3×3-as váltón 3 csapatunk is aranyérmet tudott szerezni: Divin Péter, Peregi Dániel, Morandini Viktor (F21); Morandini Hanga, Zacher Noémi, Rajmon Imola (N21); Csoboth Márton, Csoboth Mihály, Koren Anikó (F40). A Klement Gábor, Józsa Gábor, Zengő Benedek (F100) összeállítású váltónk is felállhatott a dobogó 3. fokára.

Az összetett eredményekre sem lehet panasz, ugyanis 6 első helyezettünk lett: Csoboth Márton (M14B), Klement Kelén (M16B), Bujdosó Zoltán (M18B), Veres Diána (W12C), Zacher Noémi (W20A), Sinkovics Sámuel (NYSZ). Ezenkívül 2 ezüstérmet Tóth Álmos (M14C), Fábián Léna (W14C) és 4 bronzérmet Klement Gábor (M45BR), Tóth Ágnes (W15-18C), Koren Anikó (W16B), Morandini Hanga (W21A) zsebeltek be futóink.

Mindenkinek gratulálunk az elért eredményekhez!

Teljes eredménylistát itt találjátok.


A Vérmezőn szokás szerint az általunk megrendezett Gladiátor kupán idén is szép számmal vettek részt az érdeklődők. A versenyelnök Mantuano Eszter, a pályatervező pedig Weiler Vince volt, aki a rövid, közepes és hosszú pályák mellett egy trükkös memóriás pályával is készült. A kis verseny szinte teljesen zökkenő mentesen zajlott le,
szerintünk mindenki egy jó élménnyel távozott.

 

Az eredményeket itt találjátok.


Április 19-21-ig került megrendezésre a Mecsek Open. Az egyesületünk ismét eredményes volt. A pénteki sprint futam a 16-tól a 20-as kategóriáig mindenkinek válogató volt. Gratulálunk a 2. helyezéshez Kálmán Eriknek (F20E) és a 3. helyhez Klement Kelénnek (F16A), valamint Bujdosó Márk (F14B) 1., Bakó Áron (F21E) és Marosvölgyi Máté (F40B) 3. helyéhez!

 

Szombaton a középtáv a 16, 18 és 21-es kategóriáknak volt válogató. Gratulálunk a 2. helyezéshez Klement Kelénnek (F16A), Bujdosó Zoltánnak (F18A) és Bakó Áronnak (F21E)! A vasárnapi normáltávon pedig a 21E kategóriák válogatóztak. Gratulálunk Bakó Áron (F21E) győzelméhez!

Az utolsó két nap összetett eredményei alapján 1. helyen végzett Klement Kelén (F16A) és Bakó Áron (F21E), ezüstérmet szerzett Bujdosó Zoltán (F18A), Egei Tamás (F50B) és Szuromi Imréné (N70B), 3. helyen Morandini Hanga (N21E) és Jenei Margit (N60B) végeztek.

Az eredményeket itt találjátok.
Máthé István képeit pedig itt tudjátok megtekinteni.


Túl vagyunk az első Tömegrajtos Csapat OB-n, amin remekül szerepelt a Spari.
Gratulálunk a dobogós helyezetteinknek (F14 1. hely [Veres Dávid, Bujdosó Márk, Csoboth Márton], N16 3.hely [Orosz Viktória, Musza Valéria, Koren Anikó],
F20 3.hely [Buzás Benedek, Kálmán Erik, Barta Gergely], F21 1. [Liszka Krisztián, Divin Péter, Bakó Áron] és 3. hely [Zacher Márton, Peregi Dániel, Morandini Viktor]) és a Hosszútávú OB-n induló szeniorjainknak is!

Az eredményeket itt tudjátok megtekinteni.
Részletesebb beszámolót Zacher Noémitől itt olvashatják.
Máthé István képeit pedig itt találjátok.


Felkerült a Gladiátor kupa kiírása, amit itt tudtok megtekinteni.


Lezajlott a Diákolimpia, nagyon szép szparis sikerekkel.

A sok dobogósunk mellett fantasztikus eredmény, hogy 39-n jutottatok be az Országos Diákolimpiára, ami május 18-19-n lesz! Gratulálunk mindenkinek!


Máthé Pista Tavaszi Spartacus kupán készült fényképeit itt tudjátok megtekinteni.


Megtekinthetők Máthé Pista Spari évzárófotói.


Felkerültek az 56. Tavaszi Spartacus Kupa 1. (link)2. (link) és 3. (link) napi valamint a tájfutó-biatlon eredményei, amiket a linkekre kattintva tudtok megnézni.


Pénteken részt vehettünk az Uniceo fórumon. Szolgáltatásainkról bővebben itt olvashattok.


NEA-MA-18M-1110 pályázatunk támogatásban részesült.

Akinek nincs fényképe a Névsorban vagy lecserélné, küldjön egyet vagy jelentkezzen edzésen Tódornál.